...

Sprint 5

Sprint 5 var sprinten vi kom i gang med data-tekniske implementeringer (GUI og interface). Vi fant også koffert, mini-datamaskin og touch-skjerm til systemet. Vi hadde også fremgang med radioene i GNU Radio Companion og vurderte samarbeidet til å fungere bra. Vi hadde også implementert nye rutiner for stand-up møter og alle var fornøyde med det nye formatet.

...

Sprint 6

Sprint 6 ble brukt til å teste radioene for NKOM-søknaden. Finne ut signalstyrken for å beregne riktig rekkevidde. Dette viste seg å være mer tidkrevende enn vi først antok. Vi fikk også til å spoofe Navio2-HAT'en og en Garmin GPS-klokke trådløst inne i Faraday-buret. Vi hadde noen problemer med sykdom denne sprinten.

...

Sprint 7

Sprint 7 fikk vi bevist at vi kunne sweepe med protocol aware jammer, men det var enkelte integrasjonsproblemer. Disse ser vi på i sprint 8. Vi fikk inn continous integration i Github actions. Rapporten vokser og vi begynner å bli fornøyd med strukturen. Vi fikk også inn terminal-vinduer i GUI-en. Vi nærmet oss også ferdigstilling på NKOM-søknad.

...

Sprint 8

Sprint 8 ble brukt til å fikse sweeping-funksjonen med protocol aware jammer. Vi fortsatte med å fylle inn innhold i rapporten. Vi planla også hvordan vi skulle gjøre det på EXPOen. Vi hadde også en sosial sammenkomst denne sprinten. Vi bemerket oss at rød tråd må jobbes med, og fordelte ansvarsområder her. Vi begynte å kjenne på at det tidsfristene kommer fort. Det var også en del sykdom denne sprinten, Helge var hjemme med syke barn, og Anders hos tannlegen. Vi oppdaget også problemer med Ubuntu og touchskjermen.

...

Sprint 9

Vi fikk bestilt prøver til merch (klær). Vi landet også på en dato for når vi skal sende over rapporten til veiledere for gjennomlesing (10. Mai). Vi var også bare dager unna å få kofferten vår! Vi gjorde avtale med KDA for freebies til utdeling på EXPO og rollups fra KCSC og KDA. Vi opplevde også problemer med å bruke API-et via GUI-en, og fant ikke ut av hva feilen var. Vi fikk også konkurranse om tilgangen til signalanalysatoren i fysikklabben, men dette løste seg. Vi feiret også 400-årsdagen til Kongsberg med kongeparet utenfor kirken!

...

Sprint 10

Vi fikk kofferten denne sprinten. Det tok lenger tid enn antatt. Vi fikk også skrevet inn mye i rapporten. Vi brukte denne sprinten til å ta med oss panten til butikken, dette går inn i banken for sosiale sammenkomster. Ellers fortsatte vi med problemer rundt touchskjermen, Ubuntu vil ikke samarbeide med touch. Vi fikk også assistanse til å sette opp C++ programmeringsmiljø av Ruben fra forrige års Hivemind-prosjekt.